SÄHKÖAIDAT,AIDAT, TEOLLISUUSAIDAT

Älykäs hälytysjärjestelmä
Murrot ja varkaudet aiheuttavat usein kalliita keskeytyksiä yritysten toimintaan. StaketLarm sekä varoittaa että estää asiattomien pääsyn vartioidulle alueelle. Järjestelmä kertoo tarkan murtopaikan. Näin vartiointiliikkeen toimet ovat nopeampia ja tehokkaampia.

Älykäs StaketLarm toimii myös vaikeissa sääolosuhteissa. Sensori osaa lukea luonnolliset tapahtumat, eikä hälytä automaattisesti esimerkiksi, kun ruoho on kasvanut koskettamaan metallilankoja. Näin säästytään vääriltä hälytyksiltä. Järjestelmän huolto on kuitenkin suositeltavaa ja voidaan sisällyttää edulliseen palvelusopimukseemme. Entistäkin turvallisempi kokonaisuus saadaan liittämällä hälytin esimerkiksi video-valvontaan ja valonheittimiin. StaketLarmin sähkövirta on sykkivä. Metallilangoista pääsee helposti irti, mutta kosketus tuntuu epämiellyttävältä. Järjestelmä on Suomen sähköntarkastusviranomaisten hyväksymä.

Aidasta hälyttävä

Tarvitset ainoastaan tavallisen piha-aidan. StaketLarmhälytin asennetaan aina turvallisesti tavallisen aidan sisäpuolelle. Se voidaan joko liittää piha-aitaan tai asentaa sen sisäpuolelle. Sähkövirran voimakkuus on matala, joskin palovammojen riski on aina olemassa. Hälytin toimii matalajännitteellä. Normaali valaistusvirta riittää. Ellei alueelle ole vedetty sähköä, voidaan järjestelmä liittää akkuun tai aurinkokennoihin

Tekniset tiedot

Keskus
– Ladattua energiaa 2 J
-Kuormittamaton jännite 8500 V
-Kuormitettu jännite 500 Ω 5500 V
-Pulssitiheys > 1 sek.
-Käyttöjännite 12 V DC
-Virrankulutus 180 mA
-Kansainvälinen turvallisuusstandardi EN61011
-Kauko-ohjaus
-Käyttövalvonta
-Akkuvarmennettu virtalähde

Hälytys
– Hälytyksen aiheuttaa:
– Langan katkeaminen
– Langan maadoittuminen
– Lankojen yhdistyminen
– Hälytys silmukka Jaettu matalajännite lohkoihin
– Ei rajoituksia hälytyslohkojen määrässä
– Korkeajännitesilmukka kattaa koko laitteiston

Lanka
– Alumiini / sinkki HT 2,5 mm
– Komponentit ruostumattomia ja galvanisoituja
– Lankamäärä – vähintään 16 lankaa
– 50 mm asennusetäisyydellä päästään 48 kpl
– lankaan 2,3 m korkeassa aidassa

Kasvillisuus
– Adaptive technology
– Minimoi virhehälytykse